مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با درود پدر بنده چند سال پیش خانه ای داشت که دو سند داشت یعنی دو پلاک جدا که هر کدام از سندها 138 متر هستش و هر کدوم از اسناد در دفترخانه ای جدا ثبت شده است و یک نفر با کلاهبرداری و وکالت نامه ای که از پدر بنده گرفت بود توانست یکی از اسناد زمین را بنام خودش کند و زمانی که پدر بنده فهمید از ایشون شکایت کرد و جلوی کار ایشون رو گرفت ولی کار به جایی نبرد و یکی از سندها از دست رفت و زمانی که زنده بود میخواستند زمین را نصف کنند ولی برادر و خواهر های ناتنی من زمانی که گفتند به ما وکالت بدهیم تا کار تا پیگیری کنیم و ما وکالت ندادیم گفتند تمام خانه از دست رفته چون اینها میخواستند نصف دیگر خانه هم پس بگیرند و بسازند و ما چون به آنها اعتماد نداریم گفتیم ما حق خودمون رو میخواییم برای همین هم به اینها شک داریم که میگن کل خانه از دست رفته است؛ چون پیش از این همچین چیزی نمیگفتند و زمانی که به یکی از اون برادرهام گفتم اون یکی دیگه سند خانه کجاست گفت مشکلی نیست میتونیم بریم دوباره بگیریم
و در شکایت های نامه هایی که دادگاه برای ما فرستاده بود نوشته شده بود که 138 متر زمین بنام اون فرد شده است نه تمام اون زمین که 276 هستش؛
برای همین ما به اداره ثبت اسناد رفتیم تا بفهمیم خونه بنام چه کسی هستش ولی گفتند باید برید دادگاه نامه بیارید تا به شما بگیم
خواستم بپرسم باید ما چکار کنیم تا به جواب برسیم و اینکه هزینه این کار ها چقدر هستش یعنی دادگاه و اداره ثبت برای نامه دادن و جواب پول میگیره؟؟؟
و اینکه چه مدارکی لازم هستش؟
ممنون میشم پاسخ من رو بدید

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام شما اول یه انحصار وراثت نامحدود بگیرین یک ماه زمان می‌بره بعدش میتونین ازثبت استعلام بگیرین بعد دادخواست تقسیم ماترک بدین