سلام زوج مکلف است که تمام مهریه زوجه را پرداخت نماید
سلام بدلیل تجربه میگم واقعا نمیشه مهریه رو کاری کرد تنها راه اینه باهاش بجنگی و راصی شون کنی با مهریه کم طلاق بدی
مهریه تعلق می گیرد.
بلی قطعاً
سلام و احترام
مهریه حق مالی زن است و با بیماری ساقط نمی شود. اگر تدلیس مؤثر در نکاح ثابت شود، امکان فسخ نکاح و مطالبه خسارت مطرح است ولی مهریه بر اساس وضعیت نزدیکی و نوع مهر تعیین تکلیف می شود.
با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
اگر در زمان عقد این مشکل را داشته و از شما پنهان کرده است تحت شرایطی می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید.
مهریه در هر حال به قوت خود باقیست شکایت نیز به ادله نیاز دارد
طبق ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی از کتاب پنجم و مواد ۳۶۵ و ۱۰۸۲ قانون مدنی؛ مهریه از ملحقات عقد نکاح دائم است و فساد در عقد، به ملحقات آن نیز تسری دارد. بنابراین در فرض فسخ نکاح به دلیل تدلیس زوجه، او حق مهر ندارد.
تحت شرایطی می توان نکاح را فسخ کرد
با درود نسبت به مهریه باید دید دخول انجام شده است یا خیر هريک احکام خاص خود را دارد
بله در هر صورت مهریه تعلق میگیرد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.