از طریق شعبه پلیس فتا پیگیری کنید
نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد
شما منتظر ابلاغ باشید
زمان غیرقابل پیش بینی
با سلام شما اگر شکایت خود را ثبت کرده اید و دستور قضایی اگر صادر نشده حضورا از طریق معاونت ارجاع موضوع را پیگیری کنید و از طریق پلیس موضوع را پیگیری کنید.
اگر پول مسدود شده خبر خوبی است. شکایت را ثبت نموده با عنوان هک یا کلاهبرداری رایانه ای.
معمولا حساب های اجاره ای است که مورد استفاده شیادان قرار میگیرد
درود و وقت بخیر؛ پیگیری پروندهات از طریق شعبه رسیدگیکننده در دادسرا و پلیس فتا ممکنه و معمولاً در صورت نیاز تماس میگیرن اما مراجعات حضوری هم مؤثره، اگر حساب مقصد هنوز مسدود و پول موجود باشه و تعلقش به تو اثبات بشه طبق ماده ۱۰ قانون مجازات جرائم رایانهای امکان استرداد وجه هست، منتها اگر حساب درگیر پروندههای مشابه باشه اولویت با اولین شاکیایه که اقدام قضایی کرده و ممکنه روند استرداد زمانبر و پیچیده بشه ولی با پیگیری مستمر و صدور دستور دادگاه احتمال بازگشت بالاست. در پناه یزدان باشید.
بعید است
اگر توقیف شده به حسابتون برمیگرده ، اگر ابلاغ نیومد هفته دیگه حضوری پیگیری کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.