مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیف یا بایگانی پرونده

با سلام. بنده در سال 99 به اتهام سرقت تابلوهای راهنمایی و رانندگی که از شخصی که آنها را سوزانده و کوبیده بود و سه تا کارشناس از اداره راه آمدند و نتونستند تشخیص بدن که آیا اینا تابلو هست یا نه بعد من متهم شده و وثیقه بیرون اومدم و از اون روز تا به الان که 403 هستش هیچ اطلاعی به من ندادند و نه رای صادر شده آیا پرونده هنوز موجوده یا می‌تونیم وثیقه را آزاد کنیم یک بار برادرم که مراجعه نموده بود گفتند که اون پرونده دیگه بایگانی شده مثل اینکه و یا وثیقه گذار باید بیاد دنبال دقیقه یا خود متهم به نظر شما آیا امکان دارد که بنده تبرئه شده باشم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله ممکن است برای شما منع تعقیب صادر شده باشد اما برای اطمینان حتما باید مراجعه کرده یا از طریق سایت ثنا روند کار پرونده را مشاهده نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به شعبه مربوطه مراجعه کنید.
موفق باشید .

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تبرئه خیر اما احتمالا منع یا موقوفی تعقیب خورده. صاحب وثیقه خودش یا نماینده قانونیش می تونه پس بگیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق سامانه عدل ایران یا از طریق شعبه موضوع را پیگیری نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
رسیدگی صورت نگرفته باید حضورا پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله محتمل است
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است ازطریق شعبه پیگیری کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام به شعبه صادر کننده حکم مراجعه کنید در صورت صدور قرار بهر عنوان که بنفع شما صادر شده باشد وثیقه قابل رفع اثر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام می‌توانید از مسیر اطلاع رسانی برای اشخاص در سامانه عدل ایران از آخرین روند پرونده مطلع شوید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق ثنا چک بفرمایید