مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام دوستان
در مورد یک فقره چک در دادگاه کیفری حکم دو سال زندان صادر میشه، پرونده به اجرای احکام میره و در سه ماه پس از صدور حکم درخواست واخواهی داده میشه و پرونده مجددا به دادگاه برمیگرده
در جلسه رسیدگی به واخواهی، متهم و وکیل متهم حاضر نمیشن و حکم تأیید میشه و ابلاغ دادنامه به آدرس جدیدی که وکیل متهم در درخواست واخواهی اعلام کرده بود فرستاده میشه ولی بدلیل نامعلومی ابلاغ انجام نمیگیره و به شعبه برمیگرده .
دوباره پرونده به اجرای احکام فرستاده و پس از سه ماه و نیم از صدور حکم قطعی، متهم جلب و به زندان میرود ...
چهار روز بعد از زندان رفتن، قاضی متهم رو به شعبه دعوت و اعتراض به حکم قطعی رو که بیست روز مهلت داشته را پس از حدود چهار ماه قبول میکنه و متهم بدون هیچ ضمانتی یا وثیقه ای آزاد میشه ...
پس از آن متوجه شدم که داماد جناب قاضی با متهم آشنا بودند و این امر با سفارش و رابطه صورت گرفته ...
حالا نظر شما اساتید درباره این موضوع چی هست و با توجه به برائت صورت گرفته در تجدیدنظر آیا با کمک از ماده 477 میتونم نتیجه ای بدست بیارم ؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما عزیزان ...

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگربتوانی تبانی راثابت کنی کارشمابهترپیش میرود.موفق باشید