درود در صورت داشتن مستندات کافی قابل اقدام خواهد بود
خیلی نامفهوم تایپ کردید چه مدرکی مبنی بر گذشت دارند ؟
برای پاسخ به سوال شما در مورد ارث مادری و ادعای بخشش در زمان حیات مادر، باید به چند نکته مهم حقوقی توجه کنیم: 1. ادعای بخشش در زمان حیات مادر: اگر ادعا میشود که مادر شما در زمان حیاتش سهم الارث خود را بخشیده، این ادعا نیاز به مدرک معتبر دارد. بخشش باید به صورت قانونی و با تنظیم سند رسمی در دفترخانه اسناد رسمی انجام شده باشد. صرف ادعای شفاهی بدون سند رسمی، از نظر قانونی اعتبار ندارد. اگر مادر شما بیسواد بوده، هر سند رسمی که امضا کرده باید با حضور شهود و تأیید دفترخانه باشد، در غیر این صورت ممکن است سند قابل ابطال باشد. 2. حقوق شما به عنوان وراث: اگر مادر شما فوت کرده و هیچ سند رسمی مبنی بر بخشش ارث وجود ندارد، سهم الارث او به وراث قانونی (شامل همسر و فرزندان) تعلق میگیرد. اگر پدر شما در زمان حیاتش این بخشش را انکار میکرده، این موضوع میتواند به نفع شما در دادگاه استفاده شود. 3. اقدامات قانونی که میتوانید انجام دهید: درخواست ابطال معامله: اگر ثابت شود که سند بخشش یا فروش بدون رضایت قانونی مادر شما انجام شده، میتوانید برای ابطال آن به دادگاه حقوقی شکایت کنید. طرح دعوی مطالبه سهم الارث: با ارائه مدارک مثبته (مانند گواهی فوت مادر، گواهی انحصار وراثت)، میتوانید سهم خود را از ترکه پدربزرگ مطالبه کنید. اثبات عدم صحت ادعای بخشش: اگر مادر شما بیسواد بوده و سندی بدون رعایت تشریفات قانونی امضا کرده، میتوانید با استناد به بطلان سند اقدام کنید. 4. مدارک مورد نیاز: گواهی فوت مادر و پدربزرگ. مدارک هویتی شما و سایر وراث. در صورت وجود، هرگونه سند مربوط به بخشش یا فروش ارث. شهادت شهود در مورد بیسوادی مادر یا انکار پدر. 5. مرجع رسیدگی: شورای حل اختلاف (اگر میزان ارث کم باشد). دادگاه خانواده یا دادگاه عمومی حقوقی (برای دعاوی مالی بیشتر). نتیجه: ادعای بخشش بدون سند رسمی معتبر، قانونی نیست و شما حق اعتراض دارید. با جمعآوری مدارک و مراجعه به وکیل یا دادگاه، میتوانید برای احقاق حق خود اقدام کنید.
سلام ظاهراً جرم فروش مال غیر بوقوع پیوسته است و با همین عنوان مجرمانه میتوان از مرتکب، شکایت نمود تا تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد و به مجازات، محکوم بشود.
سلام بله دادخواست تقسیم ترکه دهید
چنانچه تقسیم به غلط واقع شده باشد قابل ابطال است
سلام بله قطعا مادر شما می تواند شکایت نمایید جرم کیفری فروش مال غیر انجام شده است مادر شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا ورثه مشخص گردند و بعد دادخواست تحریر ترکه اقامه شود تا تمام ماترک متوفی مشخص گردد و سپس دادخواست تقسیم ترکه باید مطرح گردد
با سلام. بله امکان اعتراض و مطالبه سهم الارث وجود دارد. در فرض اینکه مادرشما متنی را امضاء کرده باشد به دلیل بی سوادی و عدم دریافت مبلغی باز هم امکان پیگیری وجود دارد. البته باید از متن امضاء شده توسط مادر مطلع شوید و راه اعتراض و ابطال آن را بررسی کرد.
باسلام... وراث دیگر بدون اطلاع بقیه وراث حق فروش املاک مورث خود رو ندارن و میتونید بابت فروش سهم خودتون شکایت کنید ولی نسبت به سهم اونا نه
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.