بادرود، پرسشگر ارجمند، پاسخ شما را با رویکردی کاملاً علمی و تحلیلی در قالب نگارش حقوقی ارائه مینمایم. نخست، پیرامون تمایز "عنوان شغلی" و "رسته شغلی"، باید اذعان داشت که این دو مفهوم در نظام اداری و استخدامی کشور متمایز از یکدیگرند؛ تغییر عنوان شغلی لزوماً به معنای تغییر رسته شغلی نیست و میتواند صرفاً تغییر در شرح وظایف و مسئولیتهای فرد در همان رسته باشد. ثانیا، در خصوص صلاحیت دیوان عدالت اداری در رسیدگی به شکایت شما، باید گفت که دیوان، مرجع تظلمات اداری است و در صورتی که تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی مغایر با قوانین و مقررات باشد، صلاحیت رسیدگی دارد. با این حال، اعتبار رأی کمیسیون پزشکی تأمین اجتماعی در برابر تصمیمات کمیسیون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی، موضوعی اختلافی است و رویه واحدی در این خصوص وجود ندارد. برخی محاکم، رأی کمیسیون تأمین اجتماعی را به دلیل شمول بیمه تأمین اجتماعی بر فرد، معتبر میدانند، در حالی که برخی دیگر، رأی کمیسیون دانشگاه علوم پزشکی را به دلیل نظارت وزارت بهداشت بر بیمارستان، ارجح میدانند. ثالثا، در مورد امکان استفاده از ظرفیت اداره کار برای جابجایی به دلیل مشاغل سخت، باید گفت که این امر نیز مستلزم احراز شرایط قانونی و طی مراحل اداری خاص خود است. در صورتی که شغل شما در زمره مشاغل سخت و زیانآور شناخته شود و شرایط لازم را داشته باشید، میتوانید از این طریق نیز اقدام نمایید. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
سلام نتیجهی رأی در دیوان عدالت اداری، قابل پیشبینی نمیباشد و بستگی به نظر مقام رسیدگیکننده دارد. فلذا شکیبا باشید تا رأی به شما اعلام و ابلاغ بگردد.
به تامین اجتماعی ربطی ندارد دیوان رد می کنید شما باید درخواست معرفی به کمیسیون پزشکی وزارت به است بدهید
شما باید درخواست معرفی به کمیسیون پزشکی دانشگاه و سپس وزارت بهداشت را بدهید
از طریق سامانه جامع روابط کار پیگیری کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.