اظهارنامه به هیت مدیره بدهید اول
با سلام اگر عضو هیأت مدیره نباشید برای شما مشکلی پیش نمیاد.
نیاز به اظهارنامه دارید و موضوع شما نیاز به توضیحات و گفتگوی متقابل دارد
بادرود، پرسشگر ارجمند؛ نخست، با عنایت به محدودیت مقرر در اساسنامه مبنی بر لزوم موافقت اکثریت سهامداران جهت نقل و انتقال سهام، امکان خروج از شرکت مستلزم رعایت شرط مذکور است. علی ایحال، این شرط نباید به نحوی تفسیر گردد که حقوق سهامدار در تضییع قرار گیرد. ثانیا، در صورت عدم امکان توافق با سایر سهامداران، مستندا به قواعد عمومی حاکم بر قراردادها، امکان طرح دعوی ابطال شرط محدود کننده نقل و انتقال سهام در مراجع قضایی قابل بررسی است. طرح این دعوی مستلزم اثبات وجود جهات بطلان یا عدم نفوذ شرط مذکور، از جمله مخالفت با نظم عمومی یا قواعد آمره قانونی است. ثالثا، با لحاظ عدم امکان فروش سهام و زیان ده بودن فعالیت شرکت، سهامدار ذی حق است به استناد خیار غبن افحش، در صورت احراز شرایط قانونی، نسبت به فسخ معامله اقدام نماید. این امر مستلزم ارزیابی میزان ضرر وارده و اثبات عدم تعادل فاحش بین ارزش واقعی سهام و قیمت اسمی آن می باشد.
باید مستندات شرکتی را دید
مطابق اساسنامه شرکت عمل میشود لذا اجبار به ماندن نیز ممکن نیست
سلام 1. فروش سهام به سایر سهامداران (حتی با قیمت پایینتر) با وجود محدودیتهای مندرج در صورتجلسه، ممکن است سایر سهامداران حاضر به خرید سهام شما نباشند، اما میتوانید پیشنهاد فروش با قیمت بسیار پایین (مثلاً با تخفیف قابل توجه) را مطرح کنید تا انگیزهای برای خرید ایجاد شود. اگر برخی سهامداران تمایل به افزایش سهام خود دارند، ممکن است با قیمت مناسب موافقت کنند. 2. درخواست ابطال سهام از شرکت در برخی موارد، شرکتها ممکن است موافقت کنند سهام شما را ابطال کنند (البته معمولاً با قیمتی کمتر از ارزش اسمی). این موضوع نیاز به مذاکره با هیئت مدیره و سایر سهامداران دارد. 3. فروش به شخص ثالث (در صورت امکان) اگر اساسنامه یا صورتجلسه بهطور صریح فروش به غیرسهامداران را ممنوع نکرده باشد، میتوانید سهام خود را به یک خریدار خارج از شرکت بفروشید. البته این خریدار باید مورد تأیید سایر سهامداران قرار گیرد. 4. اخذ رأی دادگاه (در صورت وجود شروط غیرمنصفانه) اگر شرایط مندرج در صورتجلسه بهشدت محدودکننده و غیرمنصفانه باشد، ممکن است بتوان از طریق مراجع قضایی درخواست ابطال یا تعدیل این شرط را داد. این روش هزینهبر و زمانبر است و نیاز به مشورت با یک وکیل متخصص حقوق شرکتها دارد.
سلام مطابق اساسنامه باید اقدام شود اساسنامه شرکت باید مطالعه شود
امکان خروج از شرکت مستلزم رعایت شرط موافقت اکثریت مالکین است. در غیر این صورت با استناد به اینکه این شرط خلاف قواعد امره و یا مخالف نظم عمومی است ابطال آن را از دادگاه بخواهید
بنام خدا برای پاسخ دقیق به سوال شما لازم است نوع شرکت را مشخص نمائید که سهامی خاص یا مسئولیت محدود ویا ... هرچه که هست لیکن بطور کلی جز در شرکت تضامنی مسئولیت سهامداران صرفا محدود به میزان سهام می باشد نه بیشتر لذا با فرض ایجاد تعهدات فراتر از سهام توسط مدیران شرکت مسئولیت شما بعنوان سهامدار فقط به میزان سرمایه سهام شما می باشد نه بیشترموفق باشید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید بین ساعت 14 تا 16 روزهای کاری تماس حاصل نمایئد 09153139600 صالح کاوری
هر شرکتی مطابق قانون و اساسنامه شرکت شرایط جهت تقاضای انحلال داره بستگی به نوع شرکت داره
سلام شما با توجه به اساسنامه شرکت میتوانید اقدام مناسب را به سرانجام برسانید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.