اول انحصار وراثت کنید
اسناد و مدارک باید رویت شود سپس اظهارنظر مناسب و سنجیده داشته باشیم
با سلام. در ابتدا با مراجعه به ادره ثبت از روند اخذ سند مطلع شوید در صورت استفاده از مبایعه نامه جعلی میتوانید ضمن تقاضای توقیف عملیات صدور سند شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید.و اگر سند صادر شده باشد پس از اثبات جعل نسبت به ابطال سند اقدام کنید.
سلامو با توجه به توضیحات شما ، شما باید شکایت کیفری و دادخواست حقوقی مطرح نمایید
شما بابت جعل و استفاده از سند شکایت کنید
شکواییه جعل و استفاده از سند مجعول مطرح شود
ابتدا باید تکلیف سند اخذ شده مشخص شود، شکایت جعل کنید. و بعد هم اقدام حقوقی برای ابطال سند
مطابق گواهی انحصار وراثت به طرفیت ایشان طرح دعوی ابطال سند مطابق ادله مطرح نمایید
با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول و اخذ سند برای ملک غیر شکایت کنید در قانون مربوط به اسناد رسمی برای کسانی که ملک دیگران را ملک خود اعلام می کنند و سند اخذ می کنند مجازات تعیین شده است اگر ثابت کنید جعل بوده در این شرایط مدارک مجعول باید از بین برود . شما می توانی. اگر در دادگاه کیفری در مورد سند تنظیم شده اظهارنظر نشد دادخواست ابطال تنظیم سند رسمی مطرح کنید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.