سلام ارث ایشان قابل مطالبه است
با سلام به نظر نیازی نیست
درود بر پرسشگر ارجمند اولاً، مطابق با قانون مدنی، وجود رابطه نسبی قانونی بین مورث و وارث از جمله شروط اساسی تحقق وراثت است و تغییر جنسیت، خللی به این رابطه نسبی وارد نمیکند. ثانیاً، مستنداً به ماده 22 قانون ثبت احوال، تغییر جنسیت و صدور شناسنامه جدید، صرفاً به منظور انطباق وضعیت ظاهری فرد با هویت جنسیتی جدید است و تاثیری در حقوق و تکالیف قانونی وی، از جمله حق ارث، ندارد. ثالثاً، با عنایت به وحدت شخصیت حقوقی فرد قبل و بعد از تغییر جنسیت و نیز وجود رابطه نسبی با مورث، شخص مزبور با ارائه شناسنامه جدید و مدارک دال بر تغییر جنسیت، میتواند سهمالارث خود را از ماترک پدر مطالبه نماید و نیازی به اصلاح شناسنامه پدر نیست.
تکرار
سلام خیر نیازی به این کار نیست
سهم پسر متصور است
خیر میتوانند دریافت کنند
سلام فقهای شیعه ملاک ارث بردن در این موارد را جنسیت قبل از فوت متوفی میدانند. برای مثال اگر خانمی قبل از فوت پدرش تغییر جنسیت به آقا را انجام داده باشد، چون در زمان فوت پسر است، مانند پسر ارث میبرد.
درود بر شما تغییر مشخصات هویتی وجنسیتی در ثبت احوال کفایت میکند ونیازی ب تغییر شناسنامه پدر نیست موید باشید
بلی همین طور است
سلام با همین شناسنامه جدید نیز میتواند اقدام به گرفتن ارث و میراث بنماید و الزامی نیست که در شناسنامه پدر، تغییری حاصل بگردد.
سلام بنظر باید اصلاح شود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.