با عنایت به فوت مورث در سال 1386 و فروش ماترک توسط مادر در سال 1391، معالوصول است که انتقال ماترک بدون اذن و اجازه کلیه وراث، نافذ نبوده و فاقد اعتبار قانونی است. لذا، هر یک از وراث متضرر میتوانند با تقدیم دادخواست ابطال مبایعهنامه به استناد قانون مبنی بر عدم جواز تصرف در مال غیر، طرح دعوی نموده و استرداد مبیع (منزل مسکونی) را از ید منتقلالیه خواستار گردند. در صورت اثبات عدم تنفیذ معامله توسط سایر وراث، دادگاه حکم به بطلان معامله و استرداد مبیع به وراث قانونی صادر خواهد نمود.
چنانچه این ملک از طرف پدر مرحومتان به مادرتان واگذار نشده است و مادران مدرک و دلیلی در این خصوص ندارد هرکدام از ورثه به نسبت سهم الارث می تواند این خانه راپس بگیرد.
با سلام اگر در زمان فروش شما به سن قانونی رسیده باشید و یا اینکه در طول چند سال گذشته به سن قانونی رسیده باشید و هیچ اعتراضی نسبت به این موضوع نداشته باشید شکایت و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت شما آن زمان اگر رضایت نداشتید می توانستید اقدام کنید .
سلام ورثه با دادن دادخواست و حتی شکواییه میتوانند ملک را پس بگیرند.
سلام و احترام . اول اینکه سهم مادرتون از مال موروثی یک هشتم ملک بود دوم اینکه اگر انحصار وراثت اخذ نکرده بودین و ملک فروخته شده که این فروش اصلا محقق نشده که تازه بخواهید پس بگیرید کل ملک همچنان مال شماست . میشه در خواست فسخ یا ابطال معامله رو داد اما اگر انحصار وراثت اخذ شده و تعداد وراث مشخص هست ولی وراث دیگه پای معامله رو امضا نکردن مادر شما عقد فضولی منعقد کرده . که اگر سایر وراث غیر از مادرتون امضاء کنن نسبت به سهم اونها هم اون معامله صحیح ولی اگر شما و سایر وراث پای اون معامله رو نسبت به سهمتون امضا نکنید فروش ملک نسبت به یک هشتم سهم مادرتون صحیح هست که اون رو هم گمان نمیکنم خریدار به خرید یک هشتم ملک راضی بشه . پس شما از طریق اعمال دادخواست نسبت به عقد فضولی یا فروش مال غیر قریب به یقین ملکتون رو پس میگیرید
با استناد به گواهی حصر وراثت و مدارک خانه دادخواست ابطال مبایعه نامه و چنانچه سند صادر شده بطلان سند را مطرح کنید
برای ابطال مبایعه نامه می توانید دادخواست دهید
در صورتی که دارای سند رسمی باشد میتوان ابطال آن را به علت عدم تنفیذ سایر مالکین درخواست نمود در صورتی که ملک قولنامه ای و بدون سند باشد شما باید اصل قولنامه را داشته باشید تا بتوان ابطال آن را خواست
سلام وقت بخیر اگر آن خانه به مادرتان واگذار نشده میتوانید دادخواست ابطال معامله را بدهید
مدار. سند نیاز به بررسی دارد گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمائید
تکراری
سلام جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع مالکیت خانه است ابتدا میبایست مالکیت پدر شما نسبت به خانه احراز و اثبات گردد . میبایست فضولی بودن معامله اثبات گردد شما میبایست ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و باید تمام ورثه مشخص گردند و سپس دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
شما بهعنوان یکی از وراث پدر خود میتوانید برای پس گرفتن خانه اقدام کنید، به شرط آنکه معامله فروش بهطور غیرقانونی و بدون رضایت شما و دیگر وراث انجام شده باشد.
نیاز به بررسی بیشتر
دادخواست ابطال مبایعه نامه دهید
فروش سهام ورثه مازاد بر سهم مادرتان توسط ایشان معامله فضولی بوده و قابل ابطال است
شکایت کنید تا رسیدگی شود بهتر
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.