با سلام خسارت آن از طریق کارشناسی قابل محاسبه است
خسارت تخریب محصول رو قانونا باید پرداخت کنه میتونید دادخواست بدید
مطابق ماده 165 در صورتی که در ملک مورد حکم تصرف عدوانی زراعت شده باشد، اگر موقع برداشت محصول رسیده باشد متصرف عدوانی باید فوری محصول را برداشت و اجرتالمثل را تأدیه نماید. چنانچه موقع برداشت محصول نرسیده باشد، چه اینکه بذر روییده یا نروییده باشد محکوم له پس از جلب رضایت متصرف عدوانی مخیر است بین اینکه قیمت زراعت را نسبت به سهم صاحب بذر و دسترنج او پرداخت کند و ملک را تصرف نماید یا ملک را تا پایان برداشت محصول در تصرف متصرف عدوانی باقی بگذارد و اجرت المثل آن را دریافت کند. همچنین محکوم له می تواند متصرف عدوانی را به معدوم کردن زراعت و اصلاح آثار تخریبی که توسط وی انجام گرفته مکلف نماید. تبصره - در صورت تقاضای محکوم له، دادگاه متصرف عدوانی را به پرداخت اجرت المثل زمان تصرف نیز محکوم می نماید.
باسلام در خصوص خسارت باید درخواست کارشناسی نمایید تا محاسبه شود مجازات تخریب عمدی 6 ماه تا 3 سال حبس دارد
سلام؛ اگر بر خلاف حکم دادگاه نسبت به تخریب اقدام نموده باشد مرتکب جرم شده است و میزان خسارت نیز توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد.
سلام اگر دستور قلع و قمع صادر نشده و خود سر این کار انجام شده مجازات حبس و جبران خسارت می باشد
اگر بر خلاف حکم دادگاه نسبت به تخریب اقدام نموده باشد مرتکب جرم شده است مجازات تخریب عمدی 6 ماه تا 3 سال حبس دارد
سلام و عرض ادب تخریب عمدی محصول کشتشده، هم میتواند از مصادیق تخریب مال غیر باشد و هم موجب مطالبه خسارت. طبق قانون، میتوانید با طرح شکایت کیفری و دادخواست حقوقی، پیگیر جبران خسارت شوید.
شکایت کنید خسارت بگیرید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.