مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش تقاضای تجدید نظر

با سلام و احترام.
متهم با تخریب محصول کشاورزی اینجانب اقدام به کشت محصول در زمین من نموده مدارک و مستندات کامل از جمله اعتراف فرد تخریب کننده در بازجویی موجود است قاضی به استناد اینکه در فعل تخریب صرفا بذر آسیب ده مورد ملاک است، پرونده را از شمول کیفری خارج نموده و تصرف عدوانی و دیگر مصادیق جرم مرتکب شده از جمله تهدید و در اختیار گرفتن یک سال ملک اینجانب را نیز نادیده گرفته تقاضای تجدید نظر در مهلت قانونی را بدون ابلاغ نپذیرفته و بعد از یک ماه پرونده را به بایگانی راکد ارسال نموده آیا امکان شکایت از قاضی وجود دارد؟ امکان تقاضا از دادگاه تجدید نظر استان چطور؟
با تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به نظر می رسد صرف آتش سوزی باعث ایجاد خسارت به زمین می شود و مواد مغذی خاک را تخریب می کند بهتر است وکیل بگیرید