هر یک از ورثه به عنوان شرکای مال مشاع میتواند به طرفیت سایر وارثین و متصرفین طرح دعوی خلع ید و تقسیم مال مشاع کند
با سلام بله
درود.بله.ضمن اینکه میتوانددادخواست دستور فروش بدهید
تحت شرایطی بلی
سلام اگه گواهی عدم افراز صادر شده باشه، ملک قابل تقسیم نیست و باید فروخته بشه.
سلام بله شریک می تواند دادخواست خلع ید مشاعی و اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نماید
بله هریک شرکاء میتواند درخواست خلع ید مشاعی را بدهد. امکان مطالبه اجرت المثل بر علیه متصرف ملک نیز وجود دارد.
سلام بله
خیر، آقای ب نمیتواند درخواست خلع ید و پلمپ ملک را بدهد، زیرا: 1. ملک مشاعی است و خلع ید در ملک مشاعی بدون افراز (تقسیم) امکانپذیر نیست. هر یک از شرکا حق استفاده از کل ملک را دارند، مگر اینکه یکی از طرفین مانع استفاده شریک دیگر شود. 2. سکونت آقای الف: اگر آقای الف قبل از فوت پدر در ملک ساکن بوده و استفاده او از ملک مشاعی در حد سهم خود یا با اجازه ضمنی شریک دیگر باشد، این موضوع قانونی است و نمیتواند موجب خلع ید شود. راهحل آقای ب: اگر آقای ب به استفاده از ملک توسط آقای الف اعتراض دارد: میتواند درخواست تقسیم منافع یا اجرتالمثل سهم خود را در دادگاه مطرح کند. اگر ملک قابل فروش باشد، درخواست فروش ملک مشاع طبق ماده 4 قانون افراز و فروش املاک مشاع را در دادگاه بدهد. نکته: تا زمانی که سهم مشاعی تفکیک یا فروخته نشود، درخواست پلمپ یا خلع ید توجیه قانونی ندارد.
دادخواست خلع ید مشاعی ارائه شود بعد لز فروش و تقسیم تقاضای اجرت المثل کنید
بله؛ امکان دارد با طرح دعوی خلع ید ملک مشاعی، آقای الف توسط آقای ب بواسطه حکم دادگاه از ملک اِخراج شود و ملک مذکور پلمپ شود.
بله ب می تواند خلع ید الف را بخواهد و بابت اجرت المثل ایام تصرف نیز دادخواست بدهد همچنین می تواند گواهی عدم افراز بگیرد و دستور فروش مال مشاع را نیز از دادگاه بخواهد
سلام و وقت بخیر مسائل به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب کوتاه حقوقی شما را به سر منزل مقصود سوق دهد بلکه پرونده های قطور و سنگینی هستند که اسناد و مدارک باید به دقت و کامل رویت شود سپس اظهار نطر نهایی انجام دهیم
با سلام بله در هر صورت شریک میتواند تا زمان تعیین تکلیف قانونی ملک تقاضای خلع ید کند
با درود با توجه به مشاعی بودن مال بله امکان خلع ید وجود دارد.
باسلام.اگر ملک قابلیت افراز نداشته باشد .عمدتا با مراجعه به مرجع محترم قضایی .از طریق فروش ملک و پرداخت سهم ریالی هریک از مالکین مشاعی قضیه حل میشود.
اگه گواهی عدم افراز صادر شده باشه میتوانددادخواست دستور فروش بدهید
نیازمند بررسی مستندات و مدارک ملک است تا بر اساس آن اظهار نظر دقیق بتوان کرد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.