مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهام عدالت متوفی

با سلام پدر اینجانب در سال گذشته فوت نموده و من برای تقسیم سهام عدالت ایشان بین خودم و برادرم مشکل دارم به این صورت که طبق اعلام سازمان خصوصی سازی باید وراث در دفاتر پیشخوان دولت یک فرم تقسیط نامه سهام را امضاء و اصل مدارک خود را تحویل نمایند ولی برادر من در ایران نیست و من هم به ایشان دسترسی ندارم لطفا مرا راهنمایی کنید که چطور میتوانم سهم خود را از این سهام بدون برادرم در اختیار بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

با سلام برادرتان به کنسولگری ایران در کشور خارجی مراجعه کند و وکالت کاری به شما بدهد بعد میتوانید این کار را انجام دهید