مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهام عدالت متوفی

با سلام. پدرم سهام عدالت داشتند اما چند سال پیش فوت کردند. الان میخواستم ببینم برای این که سهام عدالت پدر بین فرزندان تقسیم بشود چه اقداماتی باید انجام بشود و این که برگه سهام عدالت گم شده است و ضمن این که چون پدر در قید حیات نیستند از طریق سامانه سهام عدالت نمیشه وارد شد. چرا که ایشان خط تلفن همراه نداشتند که کدی بتونیم بگیریم و وارد سایت بشویم.
ممنون میشوم راهنمایی کنید که کجا باید مراجعه کنیم و چه مدارکی لازم هست. َآیا تمام فرزندان باید حضوری باشند یا یک نفر میتونه دنبال کارها برود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید موضوع را پیگیری کنید