مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهام عدالت متوفی

با سلام
پدربزرگ بنده سال ها پیش فوت کرده‌اند و هنوز انحصار وراثت روی اموال صورت نگرفته و اکنون تصمیم بر تقسیم سهام عدالت گرفته اند، و مدارک شناسایی هر وارث را برای اینکار می‌خواهند، آیا با نداشتن گواهی انحصار وراثت امکان این تقسیم سهام می‌باشد؟ آیا ممکن هست یکی از وراث از مدارک هویتی مابقی سوءاستفاده نماید و گواهی انحصار وراثت جعلی بسازد؟
اگر یکی از وراث مدارک هویتی ارایه ندهد آیا تقسیم سهام عدالت امکان دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگراینکا. را کند جرم است از شورای حل اختلاف استعلام وراث را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ابتدا باید درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تقسیم سهام عدالت نیاز به گواهی انحصار وراثت می‌باشد.