مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهام عدالت متوفی

مادرم سال 93فوت شده ما 9تا خواهر و برادریم که دو تامون از جا ماندگان سهام هستیم الان برای تقسیم سهام مادرم بین وارث دو نفر که سهام ندارند تکلیف آن ها چی هست؟ آیا میشه صبر کرد تا روزی که جاماندگان سهام رو ثبت نام کنند بعد سهام عدالت متوفی رو تقسیم کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سهام عدالت متوفی بین شما 9 نفر نسبت 1 به دو تقسیم میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تقسیم سهام مادر که به ارث رسیده است ربطی به اینکه آنها سهام عدالت دارند یا نه ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارتباطی به جاماندگان ندارد و سهام عدالت متوفی بین بازماندگان تقسیم خواهد شد.