مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایا بدون قرارداد

با سلام، من کارشناس رادیولوژی هستم. در یک کلینیک دهان و دندان دو ماه کار کردم. صاحب کلینیک طبق وزارت کار باید با من قرارداد ببندن. من در این دو ماه بدون حقوق و قرارداد و حق بیمه، کار کردم. ایشون بابت کاری که در این دو ماه انجام دادم، به سلیقه‌ی خودشون پول میدن. من می‌تونم پیگیر مطالبات خودم باشم؟
در ضمن کلینیک ایشون از نظر قانونی خیلی مشکل دارن. هم کارشناس ندارن و مجوزهای که در مورد کلینیک رادیولوژی باید داشته باشند رو ندارند.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بدون قرارداد هم شکایت ممکن است. مشکلات قانونی کلینیک به اداره کار مربوط نمی شود و احتمالاً دانشگاه علوم پزشکی مسئول رسیدگی است