مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت اخراج

سلام.
بنده از تاریخ 99/11/21 تا سه شنبه 1400/03/11 در شرکت خصوصی مشغول به کار بودم و اصلا قراردادی با پرسنل نمیبندند. کارفرما بدون اطلاع قبلی گفتند میخواهند تیم رو عوض کنند و من باید از شرکت بروم. گفتم به من نامه عدم نیاز بدهید و گفتند چون سه ماه این جا بودی و قرارداد هم نداریم نامه نمیتونیم به تو بدهیم و بیمه بیکاری هم نمیتونی بگیری و شکایت هم نمیتونی کنی.
میخوام ببیننم بنده میتونم شکایت کنم و برگشت به کار بزنم؟ حق السعی، حقوق معوقه، عیدی و سنواتم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما بابت اخراج برگشت به کار مطالبه حقوق و مزایا بدون قرارداد مطالبه عیدی و سنوات کارفرما کارگر حق السعی