مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام به مدت شش ماه پرستار بچه شبانه روزی بودم در خانه کارفرما همه کارهای خانه و حتی خرید بیرون را انجام میدادم همراه با ساعت کاری ساعتی 6 صبح تا ٩شب باهام قرارداد نبستن با اینک ازشون خواستم بیمه هم نکردن و بعد از 6 ماه بدون دلیل موجه اخراج کردن حقوق اخرمو کامل پرداخت نکردن آیا بابت اخراج غیر منتظره و توهین، نبستن قرارداد، نپرداختن بیمه، ساعت کاری زیاد میتونم شکایت کنم ؟تاثیری داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار باشید از طریق اداره کار در غیر این صورت دادخواست بدهید و از طریق شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در مراجع اداره کار درخواست خود را مطرح نمایید
و شما می توانید تمام حق و حقوق قانونی خود را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع از طریق اداره کار مورد بررسی قرار گیرد و تمام حقوق شما قابل مطالبه و تعلق خواهد گرفت