مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت اخراج

سلام اینجانب 15 سال در شرکتی مشغول به کار بودم بودن یک روز غیبت، کار تخصصی انجام میدادم ... .یک روز مهندسی که از قبل می شناختم با دادن وعده مرا از شرکت قبلی به شرکت جدیدی برود وبا من قرار داد یک ساله بست و بعد از 5 ماه دیگر مرا نخواستن ... شکایت کردم در اداره کار رای به نفع کرفرما دادن انگاراداره کار را با زمینش خریده بود حالا میخواهم به دیوان شکایت کنم چیکار کنم من بابت اعتمادی که به مهندس داشتم چندین امضا سفید نیز به او دادم وحقوق دریافتی من در سال 1400 به بیست میلیون رسیده بود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست به دیوان بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید و دادخواست خود را در دیوان عدالت اقامه نمایید و