سلام اگر پدر شما قبل فوت خود تمام دارایی خود را له شخصی منتقل کرده است عملا چیزی برای تقسیم و سهم الارث باقی نمانده است
با سلام اگر پدر در زمان حیات اموال خود را به دیگری منتقل کرده باشد و در زمان فوت اموالی نداشته باشد موضوع ارث کلاً منتفی است
اگر املاک قبل از فوت پدرتان به نام برادرتان منتقل شده، باید بررسی کنید آیا انتقال قانونی و با رضایت بوده است. اگر انتقال صوری بوده یا پدر بدون رضایت و اراده واقعی اقدام کرده، میتوانید از طریق دادگاه ابطال سند رسمی به دلیل صوری بودن یا سوءاستفاده از ضعف پدر اقدام کنید.
اگر اموال قبل از فوت پدر به نام برادرتان شده است بعد از بررسی صحت و سقم این انتقال و درستی آن از طریق پدر در زمان حیات خودش نمیتوان اقدامی در جهت بازپسگیری نمود
با درود پرسشگر ارجمند امکان محرومیت از ارث وجود ندارد
پدرتان دارای اهلیت مدنی تام بوده نیز مالکیت در اموال منتقل شده داشته ایشان میتواند در زمان حیات هرگونه نقل و انتقال مجاز و مشروع و قانونی در اموالش به هر شخصی انجام دهد و منع آن قانوناً ممکن نیست و الحال برادر شما مطابق ماده 22 و 47 و 48 قانون ثبت اسناد املاک مالک است
بلی این امکان وجود دارد
اگر قبل از فوت انتقال دادند شما نمیتوانید ادعایی کنید مگر به اسناد و نحوه انتقال ( پرونده نیاز به بررسی دارد و در مشاوره مجازی امکان جواب قطعی نیست )
با سلام پدرتان شما را از ارث محروم نکرده است بلکه اموال را انتقال داده است لیکن شما می توانید با ادعای صوری بودن انتقال یا استفاده از ضعف نفس اقدام به طرح دادخواست مقتضی بنمایید.
با سلام هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و اگر پدرتان با اختیار و در سلامت عقل و روان انتقال داده باشد معتبر است و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت.
سلام برادرتان درست می گوید شما ارث ندارید مگر پدر برای انتقال ناراضی باشد
پدر شما میتوانسته در زمان حیات هرگونه نقل و انتقال مجاز و مشروع و قانونی در اموالش به هر شخصی انجام دهد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.