کیفرخواست حکم نیست بلکه قراره و هنوز حکمی صادر نشده باید به دادگاه کیفری بره تا رسیدگی بشه.
با سلام مجازات توهین اصولاً جزای نقدی است
سلام کیفرخواست توسط دادستان صادر شده است و پرونده برای رسیدگی به جرم و صدور حکم به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد در جرم توهین ، اصولا مجازات جزانقدی صادر خواهد شد
کیفرخواست صادر شد و پرونده به دادگاه ارسال میشود
نیاز به توضیح بیشتر دارد
با درود پرسشگر ارجمند مجازات توهین ساده 20تا 80میلیون تومان است اگر مشمول قذف نباشد الفاظ بکار رفته حائز اهمیت است
تعزیرات است
با سلام پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال می شود. در پرونده های کیفری روند رسیدگی بدین شرح است که با ثبت شکایت در دفتر خدمات قضایی پرونده به دادسرا ارسال می شود و معاونت ارجاع، پرونده را به مراجع انتظامی و برخی مواقع به شورای حل اختلاف ارجاع می دهد بعد از تشکیل پرونده و اخذ اظهارات طرفین در مراجع انتظامی و یا شورای حل اختلاف پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال می شود و در زمان ارجاع به شورا سعی به صلح و سازش خواهد شد بعد از ارسال پرونده به دادسرا بعد از تعیین شعبه اول شاکی احضار می شود و اظهارات و دلایل اخذ می شود اگر دلایل کافی باشد مشتکی عنه به عنوان متهم احضار می شود و اگر دلایل کافی نباشد ممکن است مشتکی عنه به عنوان مطلع احضار شود بعد از آن و تفهیم اتهام اظهارات و دفاعیات متهم اخذ می شود اگر اتهام وارد باشد قرار تأمین مناسب وثیقه و یا ضمانت و... اخذ می شود و اگر بازپرس یا دادیار اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال می کند و اگر دلایل کافی نباشد منع تعقیب صادر می شود، قرار منع تعقیب ظرف ده روز قابل اعتراض در دادگاه کیفری است. در صورت صدور قرار جلب به دادرسی دادگاه وقت رسیدگی تعیین و طرفین را احضار می کند در دادگاه کیفری نیز اگر دادگاه اتهام را وارد بداند حکم محکومیت صادر می کند و اگر وارد نداند حکم برائت صادر می کند که رای صادره قابل تجدیدنظر خواهی است. شما منتظر ابلاغ وقت رسیدگی دادگاه باشید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.