مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

باسلام در خصوص اتهام متهم کیفرخواست صادر گردید یعنی چه؟و نسبت به اتهام استفاده از اسناد جعل و کلاه برداری جلب به دادرسی صادر شد اینم میشه توضیح بدید؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی جرم متهم محرز ورای بر مجرمیت او صادرشده وباید به مجازات برسد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام یعنی از نظر دادسرا جرم کلاهبرداری و جعل محرز تشخیص و پرونده به دادگاه کیفری برای رسیدگی ارسال میشود مرحله تحقیقات بنفع شاکی شده در دادگاه کیفری نیز باید دفاع نماید تا برای متهم مجازات تعین گردد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در مرحله دادسرا دادیار یا بازپرس اقدام به صدور قرار می‌نماید چنانچه دادستان بااین قرار موافق باشد کیفرخواست صادر میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متهم توسط دادسرا مجرم شناخته شده است
جهت دفاع مستند و مستدل با یک وکیل مبرز دادگستری به دادگاه کیفری دو مربوطه در تاریخ اعلامی رجوع گردد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادسرا متهم را مجرم تشخیص داده و پرونده جهت رسیدگی و صدور رای به داگاه ارسال شده.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادسرا جرم متهم احراز شده است
و بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کرده
و دادستان کیفرخواست صادر خواهد کرد
و برای رسیدگی و تعیین مجازات پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

متهم، مجرم شناخته شده است می بایست در دادگاه کیفری حاضر و از خود دفاع نماید . تصمیم نهایی با دادگاه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین مفهوم است که دادسرا مجرمیت مرتکب را احراز کرده است و پرونده برای صدور حکم به دادگاه کیفری ارجاع داده خواهد شد‌.

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

سلام در هر دو مورد یعنی دادسرا به این نتیجه رسیده که جرم مورد نظر توسط متهم اتفاق افتاده است و برای رسیدگی و چرایی و چگونگی ارتکاب آن در دادگاه کیفری جلسه تشکیل و با حضور طرفین رسیدگی می شود

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر محترم.
یعنی جرم متهم در دادسرا اثبات گردیده و قرار جلب به دادرسی صادر شده و سپس دادستان کیفرخواست صادر خواهد کرد و برای رسیدگی، پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد و در نهایت رای با دادگاه می باشد.

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام این یعنی از نظر دادسرا متهم مرتکب جرم شده و پرونده برای رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال خواهد شد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. دادسرا تحقیقات را انجام داده و به این نتیجه رسیده است که متهم مرتکب جرم شده است و پرونده را برای رسیدگی و صدور رأی به دادگاه ارسال میکند.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
یعنی دادسرا(دادیاری یا بازپرسی که پرونده اونجا بوده) متهم را در دو مورد کلاهبرداری و جعل گناهکار تشخیص داده و پرونده را برای رسیدگی به دادگاه کیفری2 ارسال کرده، اون دادگاه رسیدگی می کنه و رای میده ممکنه برائت بده یا مجرم تشخیص بده...تصمیم نهایی با دادگاهه

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

یعنی متهم از نظر دادسرا مرتکب جرم شده و باید در دادگاه محاکمه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اتهام در دادسرا پذیرفته شده و قرار مجرمیت خورده حالا پرونده به شعبه کیفری جهت رسیدگی می‌رود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

یعنی دادسرا جرم را محرز دانسته و دادگاه باید رسیدگی کند

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام به این معناست که در دادسرا پس از تحقیقات صورت گرفته و وجود ادله ی کافی ، وقوع جرم ثابت شده و پرونده برای صدور حکم به دادگاه ارسال میشه

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام ینی اعلام مجرمیت شده و پرونده به دادگاه کیفری 2 می رود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، یعنی در دادسرا متهم ، مجرم تشخیص و جهت رسیدگی و صدور رای پرونده تقدیم دادگاه می‌شود.