مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

سلام بنده شاکی بودم تو پرونده چاقو کشی ولی رضایت دادم بعد از اومدن قرار نهایی دادسرا الان دادستان کیفرخواست داده یعنی رضایت مورد قبولشون نبوده؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از نظر جنبه عمومی جرم پرونده رسیدگی می شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از بعد جنبه عمومی رضایت شما، موثر نیست

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
رضایت شاکی فقط در جرایم قابل گذشت موثر می باشد و در جرایم غير قابل گذشت تاثیری در روند رسیدگی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این جرم از جرایم عمومی است و رضایت شاکی فقط از موجبات تخفیف مجازات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید شاید از نظر جنبه عمومی جرم محکوم شده اند شما باید کار دیگری انجام میداد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعضی از جرایم جنبه عمومی و دولتی هم دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به خاطر جنبه عمومی کیفرخواست صادر شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رضایت شاکی فقط از موجب تخفیف مجازات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت شما جنبه خصوصی جرم بوده و جنبه عمومی جرم بر عهده دادسرا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به لحاظ جنبه عمومی جرم قرار جلب به دادرسی صادر شده است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از نظر جنبه عمومی جرم ، در جرایمی مانند چاقو کشی ، رضایت شاکی بدون تاثیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

صدور کیفرخواست از باب رسیدگی به
جنبه عمومی جرم می باشد