خیر
با سلام اگر بعد از رسیدگی دادگاه اتهام و دلایل را کافی بداند می تواند مجازات حبس تعیین کند. اگر مجازات حبس تعیین شود بعد از قطعیت حکم اگر خودتان را معرفی نکنید به ضامن شما اخطار می شود تا شما را معرفی کند اگر معرفی نکند وثیقه یا ضمانت نیز ضبط خواهد شد و حکم جلب شما نیز صادر خواهد شد. اگر شما بی گناه باشید در دادسرا ممکن است قرار منع تعقیب صادر بشه و یا اینکه اگر پرونده به دادگاه ارسال شده باشد در دادگاه حکم برائت صادر خواهد شد.
سلام بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر خواهد کرد و پرونده همراه با کیفرخواست به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد
سلام خیر
بستگی به حکم صادر شده دارد
در صورت نیاز از طریق کفیل یا وثیقه گذار احضار خواهید شد
خیر.مشکلی نیست.
سلام خیر با قید وثیقه فعلا آزاد هستید و پرونده به دادگاه ارسال میشود
سلام این امر بستگی به نظر مقام رسیدگیکننده پرونده دارد.
با سلام و احترام بستگی به پرونده دارد اگر سابقه نداشته باشید ومورد خاصی نباشد احتمالاً زندان منتفی است
با درود پرسشگر ارجمند نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
سلام. خیر.
باسلام ممکن است
باسلام بستگی دارد آیا سابقه دارید اگر نه ممکنه منحل شود
هر کس با علم و اطلاع یا با وجود قرائن اطمینانآور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت بدست آمده است آن را به نحوی از انحاء تحصیل یا مخفی یا قبول نماید یا مورد معامله قرار دهد به حبس از شش ماه تا سه سال و تا (74) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
خود رای باید رویت شود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.