بلی
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد. 2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود. و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است. ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست. و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.
بله
با سلام بله خودتان می توانید از دفاتر پیشخوان دولت که نمایندگی شرکت مربوطه را دارند پرینت سه ماه گذشته را بگیرید محتوای پیام ها با دستور قضایی ممکن است.
بله
بله
باسلام صرفا شماره های تماس داده میشود
پرینت تماسها فقط از طریق دفاتر اپراتور مربوطه قابل دریافت است و برای دسترسی به متن پیامکها باید دستور مقام قضایی باشد
سلام بله
باسلام نیاز به دستور مقام قضایی دارد
سلام.پرینت تماس که فقط شمامل تماسهای ورودی وخروجی است را به صاحب سیم کارت می دهند اما پرینت پیامک رابادستور قضایی واینکه بازیابی پیامهای پیامرسانهای خارجی مثل تلگرام اگر دیلیت اکانت شده باشد غیرممکن است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.