مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام و خسته نباشید خدمت پاسخ دهنده
میخواستم اطلاع پیدا کنم بنده میتوانم پرینت خط خودم که در دست خودم نیست را بگیرم ؟
چون سگ دارم بدلیل اینکه حدس میزنم من در مکانی وایساده بودم منتظر کسی بودم و نیمساعت زمان برد و منتظر بودم تا بیاید و بعد از نیم ساعت یکنفر که انتظارش را نداشتم آمد و ضرباتی با چاقو به بنده وارد کرد و بخاطر آبروی شخصی که منتظرش بودم نمیخواهم پاش دادگاه باز بشه میخواستم بدونم میتونم پرینت خط خودم را بگیرم ببینم با شماره آن شخص که به بنده با چاقو زده تماس داشته یا نه؟
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله هر شخصی یعنی همان مالک سیم کارت میتواند پرینت خط خود را از امور مشترکین دریافت نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترم ؛؛؛
شرایط دریافت پرینت مکالمات همراه اول بصورت حضوری
حضور صاحب سیم کارت یا وکیل قانونی
تکمیل فرم درخواست ریزمکالمات
کارت شناسایی : شناسنامه جدید ،کارت ملی جدید

پرینت ریز مکالمات فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب می باشد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ، تنها در صورتیکه طرح دعوا نمایید آن هم با دستور مقام قضایی پرینت 6 ماه اخیر اخذ می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما فقط میتوانید درخواست پرینت تماس‌های خروجی را نمایید

و برای پرینت تماس‌های ورودی و
پیامها باید با دستور مقام قضایی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به نمایندگی شرکت مربوطه مراجعه کنید و پرینت سه ماه گذشته را اخذ کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خودتان مالک سیم کارت هستید میتوانید پرینت را از امور مشترکین بگیرید