مشاوره حقوقی رایگان - خلع يد

سلام
از من به عنوان ورثه دعوی خلع يد شده و دادگاه قرار کارشناسی گذاشته.
پلاک فرعی و حدود مشخصات سند رسمی خواهان با ملک مورد دعوی همخواني نداره . و شمالا 600 متر شرقا 900 متر اختلاف است.
در صورت گزارش کارشناس بر عدم تطبيق سند با ملک و اينکه سند با ملک همخواني ندارد.
راي دادگاه چيست؟
اگر پلاک ثبتي مربوط به ملک ديگر پدرمان باشد که مربوط به ملک مورد دعوي خواهان عليه من در دادگاه نباشه.
راي دادگاه چيست؟

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام کابر محترم . در پاسخ به سوال شما این امر را مد نظر قرار دهید که خواهان دعوا می توانند از نظریه کارشناسی که به ضرر ایشان صادر شده اعتراض نمایند و ممکن است نظریه هیات بعدی به نفع ایشان باشد . اما در نهایت اگر نظر هیات کارشناسی که مطابق با نظر قاضی مطابق با اوضاع و احوال قضیه باشدو این نظرکارشناسی مبنی بر عدم تطبیق باشد تصمیم دادگاه بر قرار رد دعوا به نفع شما صادر خواهد شد .