مشاوره حقوقی رایگان - اگه بیمه تامین اجتماعی بشم مستمریم قطع میشه؟

با سلام ممنونم از کمکتون مادرم 25ساله با من زندگی میکنن و حقوق پدر بین ما تقسیم میشه چند ماهه ناچارا رفتم سر کار و بیمه تامین اجتماعی شدم ایا حقوق پدرم قطع میشه؟

پاسخ ها :

قطع مستمری پدر در صورت بیمه شدن مستمری بازماندگان در صورت بیمه شدن مستمری پدر به دختر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری بیمه تامین اجتماعی قوانین دریافت مستمری بازماندگان بیمه