در صورتی که شرط تنصیف ضمن طلاق تعیین تکلیف نشده باشد به نظر میرسد شکایت متصور است
با سلام و احترام ،،، برای اعمال شرط تنصیف اموال و دارایی مرد بعد از طلاق ، نیاز است که شرایطی فراهم باشد که زن بتواند این مبلغ را دریافت کند . شرایط اعمال تنصیف اموال و دارایی مرد پس از طلاق را می توان چنین مطرح نمود : اولا درخواست طلاق باید از طرف مرد مطرح شده باشد ، پس این شرط در خصوص طلاق توافقی و طلاق از طرف زن اعمال نخواهد شد .
سلام در دادنامه طلاق در مورد کلیه حقوق مالی زوجه از جمله شرط تنصیف تعیین تکلیف میشود. بر این اساس زوج بایستی قبل از طلاق یا بعد از طلاق نسبت به این حقوق اقدام نماید. فلذا شما میتوانید با توجه به دادنامه، بعد از ثبت طلاق نیز نسبت به شرط تنصیف دارایی اقدام بفرمائید.
با سلام در زمان طلاق دادگاه رسیدگی کننده به پرونده باید در رای خود تکلیف مهریه و سایر حقوق مالی زوجه را مشخص کند و اگر زوجه مدعی بشه که بعداً اقدام میکنه این موارد در رای طلاق قید می شود که در این صورت زوجه بعداً می تواند طبق رأی طلاق یا طلاق نامه طرح دعوا کند. در زمان طلاق به درخواست زوج در خصوص حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف می شود..
با سلام در رای طلاق در خصوص نفقه مهریه اجرت المثل تنصیف و سایر موارد رسیدگی و درج میشود در صورتی که زوجه نبخشیده باشد قابل مطالبه است
شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده باشد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود میآید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست با این وصف موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را میطلبد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.