مشاوره حقوقی رایگان - وام گیرنده هستم

من سال 86 پیش یکی کار میکردم به اسم خودم براش وام گرفتم ضامن هم خودش برام اورد قسطشو نداد سال 98 بانک از ضامن پولو گرفت که نه من ضامنو میشناسمش نه اون منو میشناسه الان ازم پولو میخواد سفته من که بانک بود و بانک مهر باطل شد زد داد بهش .. اونی که من پیشش کار میکردم متواریه .. چیکار کنم خواهشا راهنماییم کنید ..

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما متعهد پرداخت وام شده اید و ظاهر اسناد نشان می دهد که وام گیرنده شما هستید.......... روی شخص متواری کار کنید و مجبورش کنید که بدهی را پرداخت نماید در غیر اینصورت محکوم خواهید شد.