مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

سلام من یه پراید دارم که سرقت شد و الان پیدا شده ولی خسارت زیادی از لحاظ موتوری و بدنه به من زده اثر انگشت دزد هم روی قطعات موتور ماشین هست میشه با انگشت نگاری دزد پیدا کنم؟
مرسی از همکارتون خداخیرتون بده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر دزد سابقه دار باشد اثر انگشت منجر به پیدا شدن او می شود در غیر اینصورت روال این است که دزد به کار خود ادامه می دهد تا زمانی که به صورت اتفاقی دستگیر شود و بعد به تمام سرقت هایی که کرده اعتراف می نماید و اگر شما هم جزو آن لیست باشید از شما دعوت می شود برای ادامه مراحل رسیدگی................. فعلاً رضایت ندهید و شکایت را ادامه دهید