مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بابت مهريه

سلام، چطور متوجه بشم شوهرم كجا كار می كنه ؟ دوسال هست هيچ خبری ازشون ندارم ، رفته يه شهر ديگه ، بايد از چه راهی متوجه بشم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام راهی نداره اگه نفقه نداده دادخواست مطالبه نفقه و مهریه بدید و از طریق کد ملیش اموال و حساب های بانکیشا توقیف کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer