مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. ببخشید به دلیلی که مدت طولانی از شوهر جدا هستم ، هیچ اطلاعی از ایشون ندارم ، اومده اعسار زده ، خودشو بیکار معرفی کرده دونفر هم شاهد معرفی کرده ، چطور متوجه بشم ایشون کجا کار می کنه ؟
بنده مطمئن هستم ایشون جایی مشغول هستن
قبلا کارمند بود با پست بالا ولی محل کارش اعلام کردن دیگه اینجا مشغول نیستن

پاسخ ها :

رد اعسار مهریه اطلاع از محل کار شوهر برای دریافت مهریه از حقوق اطلاع از محل اشتغال زوج مهریه اعسار