مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه از همسر کارمند

با سلام و احترام
همسر من کارمند دولت هست و برای مهریه اقدام کردم الان از ثبت نوبت برای دوماهه دیگه وقت گرفتم. میخواستم بدونم در حال حاضر همسرم یک ماه قبل از اقدام من ماشینش رو فروخته و دلار خرید و یک ملک شریکی باپدرم در کلاردشت داره که اظهار دارد به دلیل سرمایه گذاری در بورس مبلغ یک میلیارد و دویست ضرر کرده و به کسی بدهکاره یعنی دقیقا معادل مبلغ سهم آپارتمانش در کلاردشت که ساکن آن نمی باشد و ملک خالیه.
1- آیا میتونه با این روش از پرداخت مهریه معاف بشه؟ میدونم که داره دروغ میگه تا مهریه نده و با توجه به اینکه اموالش را داره به نام فرد دیگه میزنه فقط یک چهارم حقوقش را می توانم دریافت کنم؟
2- آیا راهی وجود داره که فرار از دین محسوب بشه؟ ضمنا اگر همسرم یه چک معادل این مبلغ به فردی داده باشه که به طور سوری در زمان فروش ملک اون فرد اظهار داشته باشد که همسر من بهش بدهکاره و این سهم آپارتمان طلب اون فرد هست که همسرم بهش بدهکاره که الان خیلی از آقایون از این ترفند را برای فرار از دین بکار می برند و اعساربده، آیا مورد قبول واقع میشه؟
3-آیا اگر در ثبت ملکی پیدا نشود چون ایشان کارمند هستند چقدر زمان میبره که یک چهارم حقوقش برای من واریز بشه؟ پروسه چند ماه طول میکشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد