مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از حقوق همسر

با سلام و سپاس از پاسخ شما ، خانمی که طلاق گرفته و مهریه اش به صورت اقساطی از حقوق بازنشستگی دولتی شوهر واریز می‌شود اگر مرد فوت کند تکلیف مهریه زن چه می‌شود؟

پاسخ ها :

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

در صورتی مدیون فوت شده ماترکی(میراث)داشته باشد قابل وصول است ،درغیراین صورت امکان آن وجود ندارد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
آنچه از مهریه باقی مانده باشد از اموال همسر مرحوم پرداخت می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ترکه و اموال باقی مانده مرد پرداخت میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر اموالی از مرد باشد قابل وصول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه زوجه ، از ‌ماترک زوج و از مستمری بازنشستگی زوج قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که از اموال باقی مانده است شما می‌توانید ابتدا دریافت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه متوفی دارای اموال و مشترکی باشد مهریه از آن قابل برداشت است در غیر اینصورت قابل مطالبه نخواهد بود‌

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود وراث تا میزان ماترک متوفی مسول خواهند بود نه بیشتر