مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، خسته نباشید. من الان 2 ساله ازدواج کردم و یک دختر 9 ماهه دارم. خانومم درخواست طلاق داده و حقوقم 7 میلیون تومان است. الان باید چند میلیون تومان مهریه بدم؟

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام بستگی به قاضی پرونده دارد
اگر تقاضای اعسار بدهید و مورد قبول قاضی قرار بگیرد معمولا یه مقدار از مهریه رو به عنوان پیش در نظر می گیرن و بقیه رو اقساط که همش به قاضی پرونده و دفاعیات جنابعالی و وکیل شما دارد.