مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک ثمن معامله ملک

ملکی که نیاز به انتقال امتیاز از تعاونی داشت رو قولنامه کردیم.(هر سه برگ بنگاه موند)
تاریخ چک ها و هر نوع پرداخت قرار بود بعد از انتقال امتیاز مشخص شود.
فروشنده دبه کرد و برای انتقال امتیاز حاضر نشد و قولنامه فسخ شد.
حالا بنگاه دار چک های ما رو گرو نگه داشته که باید کمیسیون دو طرف را شما پرداخت کنید.
من برای گرفتن چک های خودم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا برای ایشان اظهارنامه ارسال وهمچنین موضوع رااز طریق اتحادیه پیگیری کنید. درصورت عدم حصول نتیجه، میتوانید از طریق دادگاه طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کمیسیون بنگاه باید توسط فسخ کننده قرارداد پرداخت گردد

شما باید دادخواست استرداد لاشه چک اقامه نمایید و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرف ملزم به انجام تعهدات خود هستند ولی بنگاه‌دار حق توقیف اسناد تجاری شما را ندارد و جرم است ظهارنامه‌ای برای ایشان ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشنده باید کمیسیون املاک را پرداخت کند شما می توانید از طریق اتحادیه یا تعزیرات شکایت خود را از املاکی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام کمیسیون را باید فروشنده بپردازد
و شما هم از طریق اتحادیه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروشنده مکلف به پرداخت کمیسیون است فلذا شما می‌توانید از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به شکایت اقدام نمائید.