مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

با سلام در پرونده حقوقی من محکوم شدم و لایحه اعتراض را به دادگاه تجدید نظر ارسال کردم و در همین مرحله خواهان نیز به رای اعتراض داشته و اعتراضش را ثبت کرده که دادگاه اخطار تبادل لوایح را برایم فرستاده . از انجایی که خودم هم اعتراض کرده ام لازم است جواب دادگاه را در فرصت 10 روزه بدهم.

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله چون ممکن است ادله جدیدی مطرح کرده باشد یا شیوه دفاعش را عوض بکند و از آنجا که دادگاه تجدیدنظر اصولا غیرحضوری است، نوشتن یک لایحه قوی خیلی مهم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ تبادل لوایح بهتر است صورت گیرد تا حق شما ضایع نشود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که خودتان اعتراض نموده باشید تبادل لایحه ممکن نیست ولی در این موضوع مطمئناً طرف دعوا اعتراض نموده و شما حق تبادل لایحه دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری طی لایحه تخصصی توسط وکیل دادگستری پاسخ دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لازم نیست اما اگر وکیل ببینه ممکنه لازم باشه

احمد بشارت فر

جناب آقای احمد بشارت فر :

سلام.اخطار تبادل لوایح طبق اصول دادرسی صادر میشود. اگر در جواب تجدیدنظرخواهی طرف مقابل اظهاراتی هست ظرف 10 روز در قالب لایحه پاسخ دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید لایحه دقیق تنظیم و ارائه نمایید