مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پول رهن

با سلام یک خانه جهت رهن به املاک سپردم و قرار شد خونه به 120 میلیون برای من به رهن بدهند یک مشتری پیاده کردن که بعد بدون اینکه مشتری رو ببینیم به صورت تلفنی هماهنگ شد که پول به حساب پسرم بزنن و شماره حساب پیامک کردم و مبلغ 60 میلیون واریز کردن و بعدش هی اذیت کردن و جواب تلفن ندادن که از املاکی خواستیم پیگیر باشه که بعد چند روز خود املاک تماس گرفت و گفت 20 میلیون دیگر واریز میخوان بکنن و درخواست شماره حساب کردن و گفتن شماره حساب قبلی پاک شده که پسرم با خط خودش شماره حساب مجدد برای املاکی فرستاد و 20 تومن دیگر واریز شد و قرار شد بقیه پول چند روز بعد بزنن که برای بقیه پول پیگیر شدیم دیدیم فایده نداره که ما از اخر گفتیم بیاین با همین 80 تومان واریزی ، خونه رو بهتون رهن بدیم بعد پسرم متوجه شد که پول های که اومده به حسابش از دوتا حساب متفاوت بوده که به حسابش زدن و روز معامله تو دفتر املاک نرفتیم و در منزل قولنامه رهن نوشتیم و این وسط این آقای که قرار بود بیاد جلو خونه رهن کنه نیومده و خانمش فرستاده و من وقتی مشخصات با مشخصات واریزی چک کردم دیدم همخونی ندارد و قولنامه رو امضا نزدم و فقط پسرم به عنوان شاهد امضا زد و قرار شد همسر ایشون بیاد که تعهد بدهد که نیامدن و کنسل شد من باید پول از حساب پسرم برای چه کسانی بزنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید به همان حسابهایی که واریز شده مسترد کنید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه قرارداد اجاره تنظیم
و امضا نشده است شما باید مبلغ را به حساب همان شخصی که مبلغ را واریز کرده است مسترد نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مبلغ می‌توان دادخواست مطالبه وجه داد اما اسناد و مدارک می‌بایست بررسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست استرداد مبلغ را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بحساب واریز کننده ها، البته در صورتی امضا کرده باشید حق فسخ ندارید مگر اثبات شرایط فسخ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به همان حسابی که واریز شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به همان حسابهایی که واریز شده مسترد کنید .

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
میتوانید وجوه را مطالبه نمایید ، باید مستندات شما باید بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که ادله و دلایل مربوط به موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد