مشاوره حقوقی رایگان - ادغام دو پرونده

سلام من درسال 98با13گرم هروئین و یک گرم شیشه به مدت 7سال محکوم شدم و دوباره به علت معرفی نکردن با5گرم هروئین ونیم گرم شیشه به مدت 4/5سال درهمان شعبه محکوم شدم کسی به من گفت چون دوپرونده دریک شعبه است تجمیع بزن حبست همان 7سال میشود آیادرسته یاادغام بزنم نتیجه اش چی میشه

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مشمول تکرار جرم است .
موفق باشید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کیفری و آیین دادرسی کیفری > آیین دادرسی کیفری > فصل اول - کلیات (مواد 484 تا 512)
ماده 510 - هرگاه پس از صدور حکم معلوم شود محکومٌ‌علیه دارای محکومیت‌های قطعی دیگری است و اعمال مقررات تعدد، در میزان مجازات قابل اجراء مؤثر است، قاضی اجرای احکام کیفری به شرح زیر اقدام می‌کند:
الف - اگر احکام به‌طور قطعی صادر یا به لحاظ عدم تجدیدنظر خواهی قطعی شده باشند، در صورت تساوی دادگاه‌ها پرونده‌ها را به دادگاه صادرکننده آخرین حکم و در غیر این‌صورت به دادگاه دارای صلاحیت بالاتر ارسال می‌کند، تا پس از نقض تمام احکام، با رعایت مقررات مربوط به تعدد جرم، حکم واحد صادر شود.
ب - اگر حداقل یکی از احکام در دادگاه تجدیدنظر استان صادر شده باشد، پرونده‌ها را به این دادگاه ارسال می‌کند تا پس از نقض تمام احکام با رعایت مقررات مربوط به تعدد جرم، حکم واحد صادر شود. چنانچه احکام از شعب مختلف دادگاه تجدیدنظر استان صادر شده باشد، شعبه صادرکننده آخرین حکم تجدیدنظر خواسته صلاحیت رسیدگی دارد.
پ - در سایر موارد و همچنین در صورتی که حداقل یکی از احکام در دیوان‌عالی کشور مورد تأیید قرار گرفته باشد یا احکام متعدد در حوزه‌های قضایی استان‌های مختلف یا در دادگاه‌های با صلاحیت ذاتی متفاوت صادر شده باشد، پرونده‌ها را به دیوان‌عالی کشور ارسال می‌کند تا پس از نقض احکام، حسب مورد، مطابق بندهای (الف) یا (ب) اقدام شود.
تبصره - در موارد فوق، دادگاه در وقت فوق‌العاده بدون حضور طرفین به موضوع، رسیدگی و بدون ورود در شرایط و ماهیت محکومیت با رعایت مقررات تعدد جرم، حکم واحد صادر می‌کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نتیجه بسته به شرایط و جزئیات پرونده است اما می‌توانید درخواست ادغام نمایید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

مجازاتتون به دلیل تکرار جرم تشدید میشه و از هفت سال بیش تر میشه ولی در نهایت از یازده سال و شش ماه کمتر میشه و به صلاح هست که تجمیع بزنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادغام متصور نیست، تعدد جرم ازمصادیق ماده 134قانون مجازات اسلامی است

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام بله درست گفتند و حبس بیشتر لحاظ می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مطالعه پرونده باید انجام شود در شعبه نورد نظر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خود را به شعبه مربوطه ارائه دهید تا بررسی شود.