مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد

سلام درسالن زیبایی درلاین رنگ ولایت مشغول بکارشدم وموقع تسویه ایشون دستمزد من راپرداخت نکردن چیکار باید بکنم متاسفانه همیشه کارمیکنیم وپولی دریافت نمیکنیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای ارائه راه حل مناسب نیاز به بررسی مدارک شماست ابتدا مشاوره تلفنی رزرو کرده و مشورت با وکیل را در انجام بر هر اقدام قضایی مقدم بدارید تا مبادا فردا پشیمان شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اداره کار بابت حقوق بیمه عیدی سنوات خود اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت در اداره کار مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در. مراجع اداره کار شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید از طریق اداره کار وارد عمل بشوید و در نهایت حقوق خویش را دریافت نمائید.