مشاوره حقوقی رایگان - اتهام پولشویی

سلام.
وقتی شاکی من پنجاه میلیون از من میخواهد و نه پولی واریزکرده نه سفته و چک هیچ. چطوری میتونه شکایت پنجاه میلیونی بنویسه ..دراصل اینه ک من کاغذکارت ملی عکسش دادم کارت ملی ندارم و کاغذش رو عکس دادم و شماره تماس و چه شماره بانک نوشتاری ولی عکس کاغذ کارت ملی فرستادم داستان به نظرتون چیه که پنجاه ملیون تومان یک نفر شاکی باشه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوالتان مبهم است.اگر بدهکار نیستید در دادگاه از خود دفاع کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان ادله‌ای نداشته باشد رد خواهد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

سوال شما مبهم میباشد. موضوع را کامل توضیح دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مبهم است و نیاز به شرح پرونده تشکیل شده می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدرکی نداشته باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.