مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شماره تلفن

با سلام من در یکی از شهرهای ایران خاله ای دارم که سواد دانشگاهی ندارد و تو یک روستا زندگی میکند و یک دخترخانمی از یکی از روستاهای نزدیک محل زندگی خالم تو کنکور شرکت کرده و برای انتخاب رشته و اینا که رفته بهش گفتن که اعتراض زدی برای رتبت و وقتی پیگیری کردن شماره و مشخصات خاله من دراومده درصورتی که خاله من و اون دختر همدیگه رو اصلانمیشناسن و حالا اون دختر خانوم اومده از خاله من شکایت کرده و دادگاه رفته خاله من بااینکه کاری نکرده ولی نمیتونه ثابت کنه از شمارش سوء استفاده کردن تکلیف خاله من چیه؟ چجوری باید ثابت کنه که کاری نکرده؟ و چجوری شخصی که از شماره خالم استفاده کرده رو پیدا کنیم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم آگاهی خاله شما از اتفاقات رخ داده، مسئولیتی متوجه ایشان نخواهد بود لیکن برای اثبات این امر، نیاز است که اشراف کامل بر پرونده تشکیل شده وجود داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فروش امتیاز مسکن ملی قانونی نمی‌باشد

و قرارداد در این خصوص به نظر بنده معتبر نیست بهتر است به وزارت راه و مسکن معرفی نمایید و در صورت قابل فروش بودن اقدام کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام به نحوی که فرمودید جرمی علیه خاله شما اثبات نمی گردد به هر حال اهمال از طرف خود این شخص بوده