مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الزحمه اضافه پرداخت شده

با سلام.بنده در ایام نمایشگاه کتاب تهران بعد از خرید با چند بسته کتاب در حال خروج بودم که دونفر تحت عنوان حمل با چرخ درخواست کردن که بعد مخالفت من به زور بسته هارو از من گرفتن و گفتن پولی نمیگیریم و راه میایم و منم گفتم صد تومن بیشتر نمیدهم و مسیر نزدیکه و گفتم عیب نداره.حتی بدون چرخ و دستی تا پارکینگ ... که مسیر خیلی کمی هم بود بسته های من را آوردن ولی موقع دریافت وجه هزینه گزاف یک میلیون تقاضا کردن که با مخالفت من روبه رو شدن وگفتم هشتاد نهایت صدهزارتومان میدهم.غیرمستقیم تهدید کردند و با توجه به دونفر بودن و شناسایی ماشین من مطالبه غیر عرف کردند و گفتن هشتصدهزارتومن میخواهیم.من گفتم هشتصدهزار میدم ولی به ریال و خواستم موقع کارت به کارت هشتاد تومن واریز کنم ولی متاسفانه خودم هم ریال و تومن را اشتباه کرده و هشتصد هزارتومان کارت به کارت کردم که علی رغم این که در جامعه امروز مبلغی نیست لکن برای این حمل بار مبلغ بسیار گزافی است و بعد از رجوع به خانه متوجه این امر شدم.خواستم ببینم آیا میتوانم شکایت کنم و شکایت بنده راه به جایی خواهد برد و به هزینه دادرسی آن می ارزد یا خیر؟با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات موضوع قابل پیگیری است اقدام به شکایت بستگی به نظر خودتان دارد. ضمنا" در صورت محکومیت طرف مقابل هزینه دادرسی نیز قابل مطالبه است .
موفق باشید .

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان محکومیت وجود دارد با اثبات ناحق بودن و در اینصورت هزینه دادرسی را نیز میتوانید بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که بتوان اثبات نمود قابل مطالبه می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.