مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شاکی برای حکم توهین به اشخاص عادی

با سلام برای من و پدرم به دلیل توهین به اشخاص عادی هر نفر مبلغ چهار میلیون تومن جریمه اومده رفتم تسلیم به رای دادم .قاضی گفت شاکیت رفته اعتراض بده به این حکم . میخواستم ببینم اگر اعتراض بده امکانش هست مبلغ بیشتر بشه یا برای من شلاق بیاید .چون به خاطر قذف شکایت کرده بود قاضی گف چون اولین بارته فقط توهین به اشخاص میزنم برات.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اعتراض امکان دفاع دارید والا امکان محکومیت هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای وحدت رویه اخیر دیوان عالی کشور، شما مشمول تسلیم به رای ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری به دلیل اعتراض شاکی نخواهید بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به دلیل اینکه سابقه کیفری نداشته‌اید مجازاتتان کاهش می‌یابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مرحله تجدیدنظر حکم تشدید نمیشود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ممکنه و بستگی به اصل کلمه ای که خطاب به او گفتی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بستگی به دفاعیات شما ، دلایل و مستندات موجود در پرونده دارد
شما لایحه دقیق تنطیم و ارائه نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر بتواند با مدارک و معرفی شاهد قذف را اثبات کند بله شلاق محکوم خواهید شد. البته در فرض شما بعید هست چون در دادگاه بدوی شهود ارائه نداده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 458 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 مجازات تشدید نخواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر احتمالا همان جزای نقدی تایید میشود