مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند

سلام وقت بخیر آیا برای اینکه سرپرستی دو فرزندم را با اجازه پدر شوهرم به عهده بگیرم می توانم برای اینکار وکیل بگیرم تا ایشان کارهایم را انجام دهد و می خواستم بپرسم هزینه وکیل چقدر می شود؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام بعد از فوت پدر حضانت با مادر است و میتوانید اقدام کنید. هزینه به صورت توافقی هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر از قبل از اینکه کار را به وکیل بسپارید و هزینه نمایید از طریق دادراه تماس بگیرید تا راهکار تخصصی و قانونی آن خدمتتان ارائه گردد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله میتوانید
گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفاحضانت برعهده شماست و ولایت برعهده پدرشوهر وقهری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر منظورتان از سرپرستی قیمومیت هست در شرایطی که پدربزرگ و وصی زنده باشند قیم نصب نمیشود ولی حضانت با شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت شوهر سرپرستی و حضانت با مادر است و پدر شوهر ولایت قهری دارد و صرفاً اداره اموال با او است که بابت این کار می توانید وکالت بگیرید و نیازی به وکیل نیست.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر اجازه او باشد دیگر اختلافی نیست که به دادگاه کشیده و وکیل بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت نبود پدر ، حضانت و سرپرستی فرزند بر ‌عهده مادر است مگر قبلا از مادر سلب حضانت شده باشد
و شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانیدمانعی ندارد هزینه توافقی است می‌توانید تماس بگیرید