مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

باسلام من پارسال مبلغ 35 ملیون به یکی از دوستام پول قرض دادم و قرار بود که ایشون یکی دو ماهه پس بدن که هنوز هم بعد گذشت یک سال پس ندادن.تنها چیزی که از ایشون دارم برگه ای هست که پول رو براش شبا کردم و داخلش نوشتم بابت قرض.آیا میتونم با همون برگه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله شما می توانید مستند به همان رسید دادخواست مطالبه وجه دهید وبرای خسارت دیرکردش اززمان اراریه دادخواست محاسبه میشود مگر اینکه مدرکی دالبراینکه قبلا تقاضای پولتان را کردید ولی اهمیت نداده داشته باشید جهت راهنمایی دقیقتر جهت اقدامات اولیه ومستندات لزم از طریق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه نیاز است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بله میتوانید.ابتدا اظهارنامه ارسال کنید اگر ترتیب اثری ندادند دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برگه شما سند است و معتبر می‌باشد لذا دادخواست تقدیم نمایید نیز می‌توانید قبل از آن اظهارنامه ای مطابق ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی مبنی بر مطالبه مبلغ قرض مطابق پرینت و اسناد موجود ارسال نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بله دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست به سایر ادله مانند شهادتش شد یا پیام نیز استناد کنید اما دادخواست بدهید در نهایت دادگاه رسیدگی می‌نماید